Sedežne garniture za udobno in prijetno druženje s prijatelji

Sedežne garniture v stanovanju nemalokrat predstavljajo prostor, kjer se kot družina zberete in uživate ob filmskih večerih, ali pa k sebi povabite prijatelje in se na udobni in prostorni sedežni garnituri družite dolgo v noč.

sedežne garniture

Pestra izbira kakovostnih sedežnih garnitur različnih oblik v podjetju Emok d.o.o.

Ste tudi vi pred nakupom nove sedežne garniture ali pred menjavo že obstoječe garniture? Potem smo v podjetju Emok d.o.o. pravi naslov za vas. Ponujamo vam pestro ponudbo najrazličnejših sedežnih garnitur. Odločite se lahko za rustikalne ali moderne sedežne garniture. Ponujamo vam tudi sedežne garniture v različnih oblikah. Tako se lahko odločite za nakup sedežne garniture v obliki U, v obliki L, lahko pa se odločite tudi za sedežno garnituro trosed. Zraven pestre ponudbe večjih sedežnih garnitur pa vam ponujamo tudi sedežne garniture z relax funkcijo in sedežne garniture s počivalniki.
Vse sedežne garniture, ki jih boste kupili pri nas so izdelane natančno in iz kvalitetnih materialov, ki bodo zagotovili dolgo obstojnost sedežne garniture in veliko užitkov, ki vam jih sedežna garnitura ponuja. Tudi vzdrževanje sedežnih garnitur je zaradi kakovosti materialov enostavno, sedežne garniture pa vas bodo tako razveseljevale dolgo časa.

Za lažjo odločitev o izbiri sedežne garniture vam je na voljo tudi katalog

Želite pregledati naš katalog? Pošljite nam sporočilo po spletni strani in katalog si boste lahko ogledali že kmalu ter se z njegovo pomočjo laže odločili, katera sedežna garnitura je najprimernejša za vas in vaš prostor. Odločite se za barvo sedežne garniture, ki vam je najljubša ali pa kombinirajte med barvami sedežne garniture, ki se bodo najbolje podale v vaš prostor.

sedežne garniture trosed

Sedežne garniture pa si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate tako preko spletne strani, kot tudi po telefonu in po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem postregli z vsemi informacijami, ki jih pred nakupom sedežne garniture še potrebujete. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer se boste lahko s prijaznimi prodajalci pogovorili o sedežni garnituri, ki bo najprimernejša za vas in vaš prostor ter nas povprašate o dodatnih stvareh, ki vas ob nakupu sedežne garniture še zanimajo. Odprti smo od ponedeljka do petka od 8 do 15 ure. Nudimo tudi popravilo pohištva.