Sedežne garniture iz našega programa so moderne ali rustikalne

Usnjene sedežne garniture, ki jih izdelujemo v našem podjetju Emok, so narejene iz kvalitetnih materialov, ki nudijo udobje in izredno lep estetski videz. Zaradi vrhunske izdelave in uporabe najboljših materialov imajo naše usnjene sedežne garniture dolgo življenjsko dobo. Za izdelavo usnjenih sedežnih garnitur uporabljamo tehnološko napredno opremo, ki zagotavlja vrhunske rezultate. Zaradi kakovostne izdelave in uporabe najboljših materialov na tržišču, je vzdrževanje naših kotnih ali ravnih usnjenih sedežnih garnitur nezahtevno. Moderne sedežne garniture iz blaga se čistijo s sesalcem, v primeru madežev, je potrebno čiščenje s primernim sredstvom. Usnje je še enostavnejše za vzdrževanje, saj se za čiščenje uporablja samo vlažna krpa. Občasno je priporočljivo usnjene sedežne garniture namazati z namenskim negovalnim sredstvom, da usnje ohrani svojo mehkobo in barvo. Sedežne garniture slovenskih proizvajalcev so izdelane natančno in kvalitetno. Z nakupom usnjenih in tekstilnih sedežnih garnitur slovenskih proizvajalcev pripomorete k domačemu gospodarstvu in ohranjanju delovnih mest. V Sloveniji je proizvodnja kvalitetnega usnjenega in tekstilnega oblazinjenega pohištva dobro razvita, trudimo se slediti najnovejšim trendom na tem področju.

Usnjene sedežne garniture Emok

Za izdelavo kvalitetnih kotnih ali ravnih sedežnih garnitur uporabljamo kvalitetne materiale

Nudimo vam usnjene in tekstilne rustikalne ter moderne sedežne garniture v kotni ali ravni obliki. Kotno ali ravno sedežno garnituro vam lahko izdelano po naročilu ali pa se odločite za tipski sestav. Če se odločite za izdelavo po naročilu, lahko izbirate med različnimi barvami in materiali prevlek, da novo kotno ali ravno sedežno garnituro čimbolj uskladite z ostalo opremo v vašem domu. Rustikalne usnjene ali tekstilne sedežne garniture kotne ali ravne oblike so najboljša izbira, če želite ustvariti tradicionalni izgled prostora. Masivna in natančna izdelava naših kotnih ali ravnih usnjenih in tekstilnih rustikalnih sedežnih garnitur prepriča tudi najzahtevnejše stranke. Moderne oblike kotnih ali klasičnih usnjenih in tekstilnih sedežnih garnitur so primerne za vsak dom, v katerega vnesejo eleganco in sofisticiran izgled. Poleg usnjenih in tekstilnih sedežnih garnitur nudimo tudi klubske mize, ki s svojim izgledom zaokrožijo celoto usnjenega kotnega ali klasičnega sestava. Mize so narejene iz kakovostnega masivnega lesa, ki se vizualno ujema s kotno ali ravno usnjeno sedežno garnituro. Tabureji so vsestransko uporabni in imajo več funkcij. Lahko služijo kot dodatno sedišče, kot podpora za noge, lahko se uporabljajo kot mizica oziroma odlagalna površina in nudijo prostor za shranjevanje. Različno oblazinjenje tabureja je prilagojeno glede na njegovo velikost in na kotno ali ravno sedežno garnituro, katero bo dopolnjeval. Prevleka tabureja je lahko iz usnja, umetnega usnja in ostalega tapetniškega blaga.

Naše sedežne garniture izdelujemo v kotni sestavi ali v klasični ravni sestavi

Usnjene in tekstilne sedežne garniture so lahko kotne oblike, v obliki črke u ali pa v klasični ravni postavitvi: trosed, dvosed in fotelj. Obliko usnjene sedežne garniture je potrebno izbrati glede na razpoložljivi prostor. Kotne sedežne garniture so funkcionalne, ker ponujajo veliko prostora za sedenje, vgrajeno pa imajo lahko tudi raztegljivo ležišče, ki je shranjeno pod sediščem. Pomožno ležišče lahko pridobimo tudi z izvlečnim sediščem s čimer se poveča globina sedišča kotne sedežne garniture. Nekateri modeli modernih kotnih sedežnih garnitur so modularni kar pomeni, da lahko sestavo poljubno večate z dodatnimi elementi. Moderna kotna sedežna garnitura ima lahko sedišče podaljšano v otoman, ki nudi prijetno sprostitev po napornem dnevu. Ogrodje kotne sedežne garniture je lahko izdelano iz vezanega in masivnega lesa ter iz iverke. Sedišče kotnega sestava je vzmeteno z valovitimi vzmetmi ali elastičnimi trakovi in oblazinjeno s poliuretansko peno. Na peni je še dodatna plast sintetične vate, ki poskrbi za večje ugodje. Vse skupaj prekriva prevleka, ki je lahko iz različnih materialov kot je usnje, umetno usnje, tkanina iz mikrovlaken, alkantara ali druga tapetniška tkanina. Hrbtni nasloni, nasloni za roke in ogrodje kotne sedežne garniture so oblazinjeni s poliuretansko peno različnih debelin. Nekatere moderne kotne sedežne garniture imajo tudi opcije dodatnih okrasnih blazin v istem materialu kot je kotna sedežna garnitura. Za ločeno prilagajanje sedalnega in vzglavnega dela kotnega sestava skrbi mehanizem, ki je skrit v ogrodju kotnih modernih sedežnih garnitur. Prav tako nudimo tudi možnost vgradnje avdio sistema in ostalih dodatkov po meri.

Kotne sedežne garniture cene

Sedežne garniture s počivalniki nudijo odlično sprostitev po napornem dnevu

Sedežne garniture s počivalniki nudijo izjemno udobje in sprostitev. Počivalniki so prilagodljivi dimenzijsko, funkcijsko in vizualno vsakemu kupcu. Popestrijo vsak prostor, saj je njihov izgled zelo estetski in prilagodljiv vsem ambientom. Počivalniki so primerni za vse prostore, tako notranje kot zunanje, saj s svojim izgledom in funkcionalnostjo nudijo odlično sprostitev. Počivalnik vam izdelamo po meri kar pomeni, da prilagodimo hrbtni naslon, širino in globino sedišča. Ogrodje hrbtnega naslona ima različne možnosti prilagoditve, ki se naredijo pred postopkom oblazinjenja in tapeciranja počivalnika. Ogrodje hrbtnega naslona usnjenega počivalnika nudi tudi po višini nastavljiva oporo za glavo in podporo zatilja. Pogon, s katerim se prilagaja hrbtni naslon in naslon za noge, imajo moderni počivalniki lahko ročni, električni ali akumulatorski. Čudovit izgled počivalnikov je ustvarjen z različnimi materiali kot so usnje, umetno usnje, alkantara in drugo tapetniško blago ter prešitje, ki ga nudimo v štirih različicah. Pri dveh tipih prešitij lahko vgradimo masažne blazine, ki so tudi opora v ledvenem predelu. K lepemu izgledu prispevajo tudi različni podstavki in nasloni za roke.