RUSTIKALNO

Rustikalno pohištvo vam v podjetju Emok d.o.o. ponujamo v različnih izvedbah. Vso rustikalno pohištvo je natančno izdelano, kakovostni materiali, ki so pri izdelavi uporabljeni, pa rustikalnemu pohištvu zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Naročite lahko rustikalne mize, omare in celo tabureje. Odločite pa se lahko tudi za nakup rustikalnih sedežnih garnitur, ki bodo prostoru, v katerega jih boste namestili, dodale piko na i in v njem pričarale prav posebno rustikalno vzdušje. Vse rustikalne sedežne garniture so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo veliko mero udobja in sprostitve med počitkom na sedežnih garniturah.

Sedežne garniture, ki jih boste naročili pri nas so kakovostne in natančno izdelane ter ponujajo veliko udobja. Zaradi kvalitetnih materialov, ki so pri izdelavi uporabljeni, bo življenjska doba sedežnih garnitur dolga. Odločite se lahko tako za nakup modernih, kot tudi za nakup rustikalnih sedežnih garnitur. Rustikalne sedežne garniture bodo v vašem prostoru pričarale prav posebno vzdušje. Zraven standardnih sedežnih garnitur, vam ponujamo tudi sedežne garniture po naročilu. V primeru nakupa sedežne garniture po naročilu lahko sami izbirate med različnimi prevlekami in materiali za prevleke, ki so vam na voljo.

Figaro

Vicenza

Castello

Astra

Carisma

King

Figaro-P

Bastia

Lara

Grizly

Sapporo

Pisa

Pisaro

Ines

Mize

Klubske mize, ki jih lahko kupite pri nas, se bodo odlično podale v vašo dnevno sobo ob sedežno garnituro, ki ste jo izbrali. V podjetju Emok d.o.o. vam ponujamo različne vrste klubskih miz. Izbirate lahko med modernimi in rustikalnimi klubskimi mizami. Rustikalne klubske mize se bodo odlično podale ob rustikalno sedežno garnituro, ki ste jo morda izbrali in bodo tako še dopolnile prostor v katerem bivate. Klubske mize za dnevno sobo so izjemno uporabne, saj ponujajo veliko mero prostora oz. odlagalne površine, predstavljajo pa tudi priljubljen prostor za igranje družabnih iger.

Castello 126

Charentes 8K

Rustika 65

Rustika 65S

Rustika 100 8K

Rustika 120

Rustika 120 3R

Rustika 120P

Rustika 129

Rustika 135

Omare

Omare in drugo rustikalno pohištvo lahko v podjetju Emok d.o.o. naročite po ugodnih cenah. Izbirate lahko med omarami v različnih stilih in oblikah. Tako vam ponujamo moderne omare, ravnih oblik in linij, lahko pa se odločite za nakup rustikalnih omar, ki bodo odlično dopolnile vaš prostor. Rustikalne omare so izdelane iz kakovostnih materialov, ki bodo pohištvu zagotovile dolgo življenjsko dobo. Naročite lahko omare za dnevne sobe, lahko pa izberete tudi omare za spalnice. Rustikalne omare bodo vaši dnevni sobi dodale piko na i in pričarale čudovito rustikalno ozračje, v katerem boste uživali.

Verdi

Tabure

Tabureji, ki jih lahko naročite pri nas so kakovostni in izjemno udobni za sedenje. Odločite se lahko za naročilo različnih tipov taburejev. Tako vam ponujamo tabureje iz lesa, lahko pa se odločite tudi za tabureje, izdelane iz drugih materialov. Odločite se lahko tudi za nakup tabureja rustičnega programa, ki se bo več kot odlično podal v vašo rustikalno dnevno sobo ali morda celo jedilnico. Zaradi kakovostnih materialov, iz katerih so tabureji izdelani, je njihova življenjska doba zelo dolga, udobje, ki ga tabureji ponujajo, pa je zagotovljeno.

Tabure

Proizvodnja in prodaja z razstavnim salonom:

Emok d.o.o.
Dolenja Trebuša 70
5283 Slap ob Idrijci

Obratovalni čas salona:

8:00 – 15:00 ob delavnikih
Telefon: 05 38 000 50
Fax: 05 38 000 52
E-mail: info@emok.si

Sedež podjetja / uradni naslov:

Emok d.o.o.
Planina pri Cerknem 44
5282 Cerkno
Davčna številka: SI20040741
Matična številka: 1686437