POPRAVILO POHIŠTVA

V podjetju EMOK d.o.o. za vas izvajamo tudi prenovo obstoječe opreme, s katero vašemu izrabljenemu pohištvu povrnemo izgubljeni sijaj.
Obnavljamo vse vrste tapeciranja: sedežne garniture, klopi, stolice, pisarniške stole, barske stole, posteljne končnice, ter drugo pohištvo in predmete.
Obseg popravila določimo glede na stanje v katerem se predmet prenove nahaja in lahko vsebuje eno ali več izmed naslednjih stopenj:
1. Zamenjava prevleke: ko je tapetniška prevleka tako poškodovana, da razna popravila ne bi omogočala trajne rešitve. Novi material in barvo prevleke lahko izbirate izmed vseh dobavljivih materialov.
2. Zamenjava polnila: tu gre največkrat za prekomerno posedeno poliuretansko peno, katere ni smiselno ponovno tapecirati, saj osnova ni dimenzijsko ustrezna. V tem primeru je največkrat potrebna tudi zamenjava prevleke.
3. Popravilo šivov: v primeru pretrgane niti ali pretrganega usnja tik ob šivu.
4. Sanacija površinskih prask na usnju: kadar gre zgolj za površinske poškodbe barve, ki nimajo vpliva na nosilnost materiala in tip usnja, ki dopušča takšno popravilo.

Obnovimo in prelakiramo vam lahko tudi ravne površine in konstrukcije izdelane iz masivnega lesa.
Za dogovor glede izvedbe obnove vašega pohištva, nam posredujte informacije, o trenutnem tipu in stanju pohištva, na podlagi katerih vam bomo predstavili razpoložljive materiale prevleke in pripravili informativno ponudbo.
Nudimo vam tudi možnost prevoza pohištva in najema nadomestne sedežne garniture med trajanjem popravila.
Za več informacij nas kontaktirajte.

Proizvodnja in prodaja z razstavnim salonom:

Emok d.o.o.
Dolenja Trebuša 70
5283 Slap ob Idrijci

Obratovalni čas salona:

8:00 – 15:00 ob delavnikih
Telefon: 05 38 000 50
Fax: 05 38 000 52
E-mail: info@emok.si

Sedež podjetja / uradni naslov:

Emok d.o.o.
Planina pri Cerknem 44
5282 Cerkno
Davčna številka: SI20040741
Matična številka: 1686437