MODERNO

Moderno pohištvo, ki ga boste naročili pri nas, vas bo razveseljevalo dolgo časa, saj je izdelano iz kakovostnih materialov, ki pohištvu zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različnimi kosi modernega pohištva. Tako vam ponujamo moderne sedežne garniture, počivalnike, pa tudi omare, tabureje in druge kose pohištva. Moderne sedežne garniture so udobne in enostavne za vzdrževanje. Odločite se lahko za nakup sedežne garniture iz blaga ali usnja, seveda pa vam puščamo veliko izbire tudi pri sami obliki modernih sedežnih garnitur.

Sedežne Garniture

Moderne sedežne garniture, ki jih boste kupili pri nas, se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo in z dovršenim dizajnom. Sedežne garniture sestojijo iz obstojnih materialov, ki modernim sedežnim garnituram zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Odločite se lahko tako za nakup usnjene sedežne garniture, kot tudi za nakup moderne sedežne garniture iz blaga. Ponujamo pa vam tudi veliko izbiro oblik garnitur. Tako se lahko odločite za moderne sedežne garniture trosede ali dvosede, lahko pa izberete moderno kotno sedežno garnituro, ki bo odlično dopolnila vaš prostor. Moderne kotne sedežne garniture zraven tega ponujajo veliko prostora za popoldanski počitek ali druženje s prijatelji.

Aida

Laguna

Modena

Monaco

Orbit

Omare

Moderne omare najrazličnejših oblik in velikosti so vam pri nas na voljo po ugodni ceni. Odločite se lahko za naročilo omar za dnevne sobe, ponujamo pa vam tudi omare za spalnico. Vse omare so izdelane iz kakovostnih materialov, ki pohištvu tako zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Različni tipi omar bodo odlično dopolnili vaš prostor in ga popestrili. Odločite se lahko za naročilo modernih omar ravnih linij, brez reliefa, ki bodo odlično dopolnile dnevno sobo, ki stoji ob moderni brezročajni kuhinji in prostora tako povezali.

Idea

Laguna

Počivalniki

Počivalniki, ki vam jih v podjetju Emok d.o.o. ponujamo, so kakovostni in ponujajo veliko mero udobja. Izbirate lahko med pestro ponudbo modernih počivalnikov, ki smo jih pripravili za vas. Udobne počivalnike lahko naročite v veliko različnih barvah in tako poskrbite, da se bodo odlično podali v izbran prostor. Ponujamo pa vam tudi električni počivalnik, ki je zaradi mnogih nastavitev izjemno prilagodljiv. Vsi počivalniki so izdelani iz kakovostnih materialov, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, vam po ponujajo obilico udobja po napornem delovnem dnevu.

Smart

Tabure

Tabure je vsestransko uporaben in je tako dan danes zelo popularen kos pohištva. Pri nas vam ponujamo različne tipe taburejev. Vsi tabureji so izdelani iz kakovostnih in natančno obdelanih materialov, ki pohištvu zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Prav tako ne smemo pozabiti na udobje, ki ga tabureji ponujajo in tako omogočajo prijetno in sproščeno druženje s prijatelji ali družino. Zraven taburejev iz modernega programa lahko naročite tudi tabureje po meri. Tabureji so enostavni za vzdrževanje in bodo popestrili prostor v katerega jih boste namestili.

Laguna

Proizvodnja in prodaja z razstavnim salonom:

Emok d.o.o.
Dolenja Trebuša 70
5283 Slap ob Idrijci

Obratovalni čas salona:

8:00 – 15:00 ob delavnikih
Telefon: 05 38 000 50
Fax: 05 38 000 52
E-mail: info@emok.si

Sedež podjetja / uradni naslov:

Emok d.o.o.
Planina pri Cerknem 44
5282 Cerkno
Davčna številka: SI20040741
Matična številka: 1686437