Kotno sedežno garnituro lahko pri nas dobite po ugodni odprodajni ceni

Kotne sedežne garniture so zelo popularne, saj so primerne tako za majhne kot za večje prostore. V našem podjetju verjamemo, da našim strankam ponujamo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Še ugodnejše ponudbe naših kotnih in standardnih sedežnih garnitur pa dobite v raznih promocijah ali odprodajnih akcijah. Nudimo odprodajo kotnih in klasičnih sedežnih garnitur, celotno ponudbo v odprodaji si lahko ogledate na naši spletni strani. V odprodaji imamo modele različnih sedežnih garnitur, ki smo jih umaknili iz programa ali pa so to bili razstavni eksponati. Med odprodajnimi artikli so tudi kotne sedežne garniture z ali brez relax funkcije, ki so zelo funkcionalne, saj je prostor za sedenje maksimalno izkoriščen. Nudimo tudi opcijo vgradnje ležišča, ki se nahaja pod sediščem kotne sedežne garniture. Pomožno ležišče lahko pri kotnih sedežnih garniturah dobimo tudi tako, da se sedišče izvleče za 20 cm. Poleg kotnih sestavov so v odprodaji tudi drugi modeli kot so sedežne garniture v obliki u in klasične garniture v sestavi trosed, dvosed in fotelj. Odprodajni modeli so na voljo takoj. Slabost odprodajnih artiklov je le, da so na voljo v omejeni količini. Kvaliteta odprodajnih artiklov je enaka kot pri artiklih v redni prodaji. Če na naši spletni strani najdete odprodajno sedežno garnituro v kotni ali klasični postavitvi z ali brez relax funkcije, ki vam ustreza, nas lahko kontaktirate za dodatne informacije. Naši strokovni prodajalci vam bodo odgovorili na vsa vprašanja glede odprodajnih artiklov. Odprodajne artikle si lahko pridete tudi osebno ogledati v naš salon, po predhodnem dogovoru.

Kotna sedežna garnitura cena

Izdelujemo različne vrste sedežnih garnitur kot so kotne, klasične in v obliki črke u

Kotne in klasične sedežne garniture izdelujemo v različnih materialih, barvah in postavitvah. Naše stranke lahko naročijo sedežno garnituro po naročilu ali pa se odločijo za tipski sestav. V primeru, da kotno ali klasično sedežno garnituro izdelamo po naročilu, je možna izbira različnih prevlek v mnogih barvah, ki so lahko iz usnja, umetnega usnja, mikro tkanine, alkantare in drugega tapetniškega blaga. Oblazinjenje kotnih in standardnih sedežnih garnitur je iz elastičnih trakov ali valovitih vzmeti, ki so prekrite s kvalitetno poliuretansko peno. Nad poliuretansko peno je dodana še plast sintetične vate, ki še izboljša udobje sedenja. Ogrodje kotnih ali standardnih sedežnih garnitur je iz masivnega in vezanega lesa ter iz iverke. Sedežne garniture so lahko kotne oblike, lahko so sestavljene v obliki črke u ali pa so klasične oblike v sestavu trosed, dvosed in fotelj. Sedežne garniture v obliki u so največje in zavzamejo največ prostora. Zato so najprimernejše za velike sobe, saj so zaradi svoje velikosti glavni del opreme. Sedežno garnituro v obliki u lahko nadgradite z vsestranskim taburejem, ki ima več funkcij. Tabure lahko uporabljamo kot oporo za noge, kot prostor za shranjevanje, kot odlagalni prostor namesto mize, kot dodatno sedišče ali pa kot sestavni del sedežne garniture v obliki u, ki tvori veliko ležišče. Klasična sedežna garnitura, ki je sestavljena iz troseda, dvoseda in fotelja nudi zelo udobno sedenje, ki ga omogoča anatomsko oblikovano sedišče in hrbtni naslon. Imate pa tudi možnost nakupa sedežne garniture trosed kot posamičen element. Nekatere dnevne sobe so takšne velikosti, da dopuščajo samo en sedežni element. V tem primeru nakup kompleta trosed, dvosed in fotelj ne pride v poštev. Odločite se lahko samo za trosed, v katerega vam lahko vgradimo tudi udobno ležišče.

Odprodajne cene kotnih in klasičnih sedežnih garnitur so zelo ugodne in dostopne

V določenih modelih sedežnih garnitur nudimo relax funkcijo, ki je nepogrešljiva, ko si zaželite počitka in sprostitve po napornem delovnem dnevu. Relax funkcijo omogoča mehanizem, ki je vgrajen v ogrodje kotne ali klasične sedežne garniture. Mehanizem omogoča ločeno prilagajanje sedišča z oporo za noge in vzglavja. Relax funkcija je lahko vgrajena v trosedih, dvosedih ali v foteljih. Kotne ali klasične sedežne garniture z relax funkcijo, ki so v odprodaji, dobite po zelo ugodnih cenah. Odprodajne cene so konkretno znižane, tako da se vam nakup resnično izplača. Prav tako pa lahko v odprodaji dobite ostalo pohištvo iz našega prodajnega programa. Med vsemi odprodajnimi artikli lahko najdete poleg kotnih in klasičnih sedežnih garnitur z ali brez relax funkcije tudi klubske mize, omare, počivalnike in tabureje. Odprodajni program stalno dopolnjujemo tako, da vam priporočamo redno spremljanje naše odprodajne ponudbe.

Odprodaja sedežnih garnitur trosed

Sedežne garniture v odprodaji si lahko ogledate v našem prodajnem salonu

Vse naše kotne in klasične sedežne garniture z ali brez relax funkcije, ki jih imamo v odprodaji lahko kupite po ugodnih znižanih cenah. Naš odprodajni program marsikateremu kupcu naredi kotno ali klasično sedežno garnituro dostopno. Če želite kvalitetno kotno ali klasično sedežno garnituro, vam toplo priporočamo nakup v našem prodajnem salonu. Mogoče pa imamo v odprodajnem programu ravno takšno kotno ali klasično sedežno garnituro, ki jo iščete, kar pomeni, da boste pri nakupu veliko prihranili. Vabimo vas v naš prodajni salon, da kotno ali klasično sedežno garnituro, ki ste jo našli v odprodajnem programu tudi vidite in preizkusite. Le tako se boste prepričali o visoki kvaliteti naših artiklov iz redne prodaje in odprodaje. Ker imamo v odprodajnem programu veliko artiklov, ki jih sproti dodajamo pa boste mogoče našli tudi ostalo opremo, ki jo potrebujete za vaš dnevni prostor.