Moderne sedežne garniture izdelane po naročilu so najboljša izbira

Moderne sedežne garniture izdelujemo v različnih dimenzijah, da zadovoljimo čim širši krog kupcev. Za majhne prostore so najprimernejše kotni sestavi, ki glede na sedalno površino zavzamejo zelo malo prostora. Kotni sestavi so zelo prilagodljivi, pri izdelavi po naročilu lahko v njih vgradimo razne funkcije. Ena izmed njih je relax funkcija, ki omogoča prilagajanje hrbtnega naslona in naslona za noge. Mehanizem, ki skrbi za individualno regulacijo naslonov je skrit pod sediščem in ni moteč. Relax funkcija nudi počitek in prijetno sprostitev. Za dodatno udobje je mogoče v sedežne garniture po naročilu vgraditi tudi avdio sistem, ki je povezljiv z vsemi sodobnimi pametnimi napravami kot je na primer telefon. Moderne sedežne garniture po naročilu imajo običajno vgrajeno tudi ležišče, ki se ga enostavno in hitro postavi in pospravi. Skrit je pod sediščem zato ta funkcija ni združljiva s funkcijo relax. Izvlečno ležišče je primerno za pogosto uporabo zato je takšna moderna sedežna garnitura po naročilu primerna za enosobna stanovanja ali garsonjere. Nemalokrat se zgodi, da starši prepustijo otrokom spalnico iz katere nastane otroška soba, sami pa spijo v dnevni sobi na sestavu z izvlečnim ležiščem. Zato morajo biti ležišča kvalitetna, da zdržijo vsakodnevno uporabo. Moderne sedežne garniture po naročilu imajo tudi možnost izvlečnega sedišča. To pomeni, da se sedišče izvleče za 20 centimetrov in tako tvori ležalno površino 80 cm kar zadostuje za pomožno ležišče za eno osebo.

Moderne sedežne garniture katalogi

Serijsko izdelano moderno sedežno garnituro si lahko izberete v našem katalogu

Moderne sedežne garniture po naročilu so sestavljene iz ogrodja in oblazinjenja. Ogrodje je narejeno iz vezane plošče, iverke in masivnega lesa. Sestavljeno je iz stranic in hrbtnega dela. Tapecirano je s poliuretansko peno v različnih debelinah in trdotah. Peno prekrivajo prevleke iz različnih materialov kot so usnje, umetno usnje, mikrotkanina, alkantara in druga tapetniška blaga. Hrbtni del je tudi tapeciran in oblečen s prevleko. Sedišče je oblazinjeno, da nudi udobje pri sedenju. Nekateri modeli so vzmeteni z valovitimi vzmetmi, nekateri pa imajo namesto vzmeti elastične trakove. Vzmetenje pokriva poliuretanska pena, na peni pa je še plast sintetične vate, ki še zvišuje občutek udobja. Prevleke so iz naravnih in umetnih materialov. Usnje, ki ga uporabljamo za naše moderne sedežne garniture po naročilu je zelo kvalitetno, zato ima dolgo uporabno dobo. Ni zahteven za vzdrževanje, madeži se čistijo samo z vlažno krpo. V primeru trdovratnih madežev, priporočamo uporabo namenskega čistilnega sredstva. Priporočljivo je, da se usnje periodično namaže z negovalnim sredstvom, ki ohranja njegovo barvo in mehkobo materiala. Blago oziroma tkanina, ki jo uporabljamo za naše moderne sedežne garniture po naročilu pa so zelo odporne na umazanijo in fizične poškodbe. Priporočamo čiščenje s suhim sesalnikom in brisanje z vlažno krpo. Madeže, ki se jih ne da odstraniti z vlažno krpo lahko odstranite s čistilom. V primeru, da se madežev ne da očistiti ali v primeru, da pride do nepopravljive poškodbe prevlek, vam izdelamo novo, saj se le-te enostavno zamenjajo.

Sedežna garnitura 3+2+1 po naročilu

Moderne sedežne garniture v postavitvi 3+2+1 so primerne za velike prostore

Moderne sedežne garniture imajo modularni sistem, ki omogoča prilagajanje njene velikosti. K osnovnemu modernemu sestavu lahko po želji dodamo elemente, ki jo povečajo ali pa jih odvzamete in jo tako zmanjšate. Ta lastnost je zelo koristna ob selitvah, saj lahko sestav popolnoma razstavimo in olajšamo transport. Če je v novem stanovanju na voljo več prostora kot ga je bilo v prejšnjem stanovanju, lahko dokupimo nekaj elementov in tako povečamo sestav. V nasprotnem primeru, lahko modernemu sestavu odvzamemo nekaj elementov in ga prilagodimo novi velikosti sobe. Poleg modernih kotnih sestavov, nudimo tudi sedežne garniture 3+2+1, ki so primerne za večje sobe. Zavzamejo kar veliko prostora, imajo pa to porednost, da lahko trosed, dvosed in fotelj poljubno prestavljamo po sobi. Trosedi se velikokrat uporabljajo tudi za postelje v garsonjerah. Zato imajo dve funkciji: funkcijo sedežne garniture in funkcijo postelje. Sedežno garnituri v obliki u lahko dobite tako, da h kotnemu sestavu dodajamo elemente. Za takšno postavitev je potrebno imeti dovolj prostora, saj je zaradi svoje velikosti pogostokrat najopaznejši del pohištva v dnevni sobi.

Eksponati modernih sedežnih garnitur so na voljo po zelo ugodnih cenah

Ponudbo naših izdelkov si lahko ogledate v našem salonu ali pa na spletni strani. Katalog sedežnih garnitur vam bodo dali naši ustrežljivi prodajalci. V salonu pa se lahko sami prepričate o kvaliteti naših izdelkov. Poleg ponudbe, ki jo imamo v redni prodaji, nudimo tudi izdelke po odprodajnih cenah. Sedežne garniture eksponati, ki so bili uporabljeni v predstavitvene namene na raznih sejmih ali pa v našem razstavno prodajnem salonu, imamo na voljo po več kot ugodnih cenah. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Če najdete izdelek, ki vam ustreza, je potrebno poklicati v naš salon, kjer boste dobili več informacij glede izdelka. Po predhodnem dogovoru je možen tudi ogled odprodajnega izdelka. Z nakupom odprodajnih izdelkov ni za čakati, ker so na voljo omejene količine izdelkov. Dobra lastnost nakupa modernega odprodajnega izdelka je ta, da je pohištvo na voljo takoj, kar pomeni, da ni nobenega čakalnega roka za izdelavo moderne sedežne garniture. Odprodajni izdelki so enake kvalitete kot izdelki v redni prodaji.